CELEBRAT EL MÀSTER PROVINCIAL DE BARCELONA DE LA COPA CATALUNYA AL CT VIC

El Club Tennis Vic va ser l’escenari del 18 al 26 de novembre del Màster Provincial de Barcelona de la Copa Catalunya Juvenil, que va comptar amb la participació de 110 tennistes.

En la prova benjamí, Lucía Redón (CT Barcino), recent finalista de Catalunya en la seva categoria, va imposar-se a Maria Sánchez per un doble 4/1. En el quadre masculí, Eric Bartolí (C.A Laietània), va vèncer a Marc Igual per 4/0 4/0.

Anna Serafimovitch, campiona de Catalunya Aleví i finalista del Sub-11, va guanyar la prova alevina després de superar a Júlia Farré en el súper tie-break (2/6 6/4 10/8). Pablo Jiménez (RCTB-1899), primer cap de sèrie del torneig, va ser el campió del quadre masculí en imposar-se a Aarón Jiménez per 6/1 6/2.

En l’infantil, Laia Lozano (CT Torelló), màxima favorita, tampoc va fallar davant Noa Flotats, la segona cap de sèrie, per 7/5 6/2. Per la seva banda, Pablo Sánchez (Cercle Sabadellès 1856) va superar a Gael Lage per 6/2 6/1.

En el Cadet femení, també es van enfrontar en la final les dues favorites. Tampoc hi va haver sorpreses, i Ona Escaler (CT Barcino) va superar a Mireia Clemot per 6/4 6/3. En la prova masculina, Lucas Leonel (CT Sabadell) va imposar-se a Jan García (6/1 6/4), que en semifinals s’havia desfet del màxim favorit, Bruno Barrientos.

Pel que fa a la priva Júnior, Alba Sallés (CT Vic) va superar a Martina Vázquez per 6/2 6/2. Marc Puigdollers (CT Vic) va fer el mateix davant  Roger Ubals (6/2 6/2).