Notícies

MANEL LÁZARO I LAIA PETRETIC, CAMPIONS DE CATALUNYA ABSOLUT AL LAIETÀ

El Club Esportiu Laietà ha acollit del 2 al 8 d’octubre el 115è Campionat de Catalunya Absolut / 41è Trofeu Joan Margets i Ferrer “In Memoriam”, un dels tornejos amb més tradició a nivell estatal i que compta en el seu palmarès amb grans icones del Tennis Català, com Àlex Corretja, Albert Costa, Emilio Sánchez Vicario, Andreu Gimeno, Manolo Orantes, Tommy Robredo, Laura Pous, Carla Suárez, Lourdes Domínguez i Arantxa Sánchez Vicario, entre molts altres. En l’edició d’enguany, Manel Lázaro i Laia Petretic s’han afegit en aquest llista.

El diumenge 8 d’octubre es van disputar les finals individuals. En el quadre femení, Laia Petretic, provinent de la fase prèvia, es va imposar en una final emocionant i molt igualada fins al final a Judith Hernández per 6/1 7/5 en un duel que es va allargar més enllà de les dues hores.

Per la seva banda, en el quadre masculí, Manel Lázaro, recent campió de Catalunya Júnior, es va proclamar també campió de la prova absoluta en superar a Jordi Mas De Ugarte, també finalista de l’edició anterior. Aquest duel també va ser lluitat, i és que Lázaro va aixecar una pilota de partit en contra per remuntar el matx en tres sets i més de tres hores de joc (2/6 6/2 7/5).

Les finals dels dobles es van disputar el divendres 6 d’octubre. En el quadre masculí, la parella formada per Marc López i Josep Maria Minguella es van imposar a Erik Renart i Albert Mondón per 6/1 6/3. En el mixt, Laia Petretic va repetir triomf juntament amb David Puig superant a Judith Hernández i Nezar Houban per 7/5 6/4.

Les fotos de les finals. 

Vídeo de les finals. 

Share