VESELINOVA I ESCOFET, CAMPIONS DE CATALUNYA S15 AL CT LLEIDA

El Club Tennis Lleida ha estat la seu del 15 al 21 de juliol del Campionat de Catalunya Sub-15, que ha acabat amb les victòries de Vanesa Veselinova  i Àlex Escofet en els quadres individuals.

En el quadre individual femení, la jugadora del CT Sabadell, Vanesa Veselinova,  es va proclamar campiona després d’imposar-se en la final a Sofia Albiac (CT Tarragona) per  6/1 6/1.  Per la seva banda, en el quadre masculí, el campió va ser el tennista del RC Polo Àlex Escofet, que va superar a Marc Puig (CT Cabrils) per 6/4 6/4.

Pel que fa als dobles, en la prova femenina les campiones van ser la parella formada per Martina Bota i Ana Maye després de vèncer a Cèlia Torrelles i Maria Pardo  per 6/2 6/1. En el masculí, Jan Garcia i Ricard Lázaro es va imposar a Victor Palomar i David Sánchez  per  6/2 6/4. Per últim, en el mixt, Cèlia Torrelles i Bruno Melé  van vèncer a Edu Ortiz i Ada Mcintyre per 6/0 6/1.