JUDIT PLA I ÁLVARO GARCÍA, CAMPIONS DE CATALUNYA SUB 13

El Club Tennis Mataró ha estat la seu de l’1 al 7 de juliol del Campionat de Catalunya Sub-13, que ha acabat amb les victòries de la Judit Pla i l’Álvaro García en els quadres individuals.

En el quadre individual femení, la jugadora del CE Laietà, primera cap de sèrie del torneig, es va proclamar campiona després d’imposar-se en la final a Liliana López (CT Andrés Gimeno) per 6/1 6/0. La Judit va fer un torneig molt sòlid, només cedint sis jocs en tot el campionat.

En el masculí, el campió va ser Álvaro García. El tennista del RCTB-1899, segon cap de sèrie, va superar a Carlos Marin (Atlètic Terrassa HC) per 6/4 7/5. El partit més complicat per a l’Álvaro en tot el torneig va ser el que va disputar en els quarts de final contra Marc Pelegrin. El duel es va decidir en el súper tie-break (3/6 6/4 10/5).

Pel que fa als dobles, en la prova femenina les campiones van ser la dupla formada per Natalia Heras i Liliana Chetry (CN Sant Cugat) després de vèncer a Judit Pla i Laia Lozano per 6/3 6/2. En el masculí, Álvaro García va repetir triomf fent parella amb Marc Schulz. Els jugadors del RCTB-1899 es va imposar a Marc Pelegrin i Pol Mas per un ajustat 6/4 2/6 10/5. Per últim, en el mixt, Antoine Gómez i Judit Pla (CE Laietà) van vèncer a Carlos Marin i Natalia Heras (Atlètic Terrassa HC) per 7/5 6/4.