BONS RESULTATS DEL TENNIS CATALÀ AL CAMPIONAT D’ESPANYA ALEVÍ I CADET

La setmana passada van arrencar els campionats d’Espanya juvenils amb la disputa de les categories Aleví al Club Esportiu Emilio Sánchez i Cadet al Club Tennis Vic. En tots dos casos, amb presència catalana.

En la prova Aleví, el jugador del RCTB-1899 Luca Daraban es va quedar a les portes de la final després de caure contra el primer cap de sèrie del torneig, Rafael Garcia, per 6/4 i 6/3. En l’altre semifinal, Teo Casadesus (CT Barcino) també va cedir contra Tomas Martin per 6/1 i 6/3. En el quadre femení, cal destacar la presència d’Astrid Roges i Zenaida Ruiz, jugadores del CN Lleida, que no van poder superar la primera ronda.

En categoria Cadet, Valentin Gonzalez-Galiño, del CT Barcino, també va ser semifinalista després de cedir contra el màxim favorit, Andrés Santamarta, per 6/2 7/6. En la prova femenina, Meritxell Teixidó també es va quedar a les portes de disputar la final. La jugadora del RCTB-1899 va perdre contra Eugenia Méndez per un ajustat 6/2 6/7 6/4. En el quadre de dobles, Álvaro Jiménez Roman, del RCTB-1899, es va proclamar campió fent parella amb Xavier Palomar Suau després de superar en la final a Fernando Martínez i Eric Maestre per 7/5 6/4.