Notícies

MARTIN DE LA PUENTE I DIEDE DE GROOT, CAMPIONS DEL TRAM BARCELONA OPEN

La sisena edició del torneig internacional en cadira de rodes TRAM Barcelona Open, celebrat del 24 al 28 de maig al Real Club de Polo, ha finalitzat amb les victòries de Martin de la Puente i la neerdanlesa Diede De Groot.

Martin de la Puente ha conquerit el seu primer títol de categoria ITF Series 1 després de superar en la final a l’argentí Gustavo Fernández (Nº3 mundial i guanyador de 4 Grand Slams) per 4/6 6/1 6/2. En les semifinals, va derrotar al número 1 del rànquing mundial, el britànic Alfie Hewett per 6/4 i 7/6.

En la prova femenina, la neerlandesa Diede de Groot ha superat a la japonesa Yui Kamiji (7/6 7/5) en una final que ha reunit a les dues millors raquetes mundials i les dues últimes guanyadores del torneig.

En el quadre de dobles, els britànics Alfie Hewett i Gordon Reid s’han imposat a Martin de la Puente i el francès Stephane Houdet en el súper tie-break (4/6 7/6 10/2). En la prova femenina, Yui Kamiji i Kgothatso Montjane han superat a Macarena Cabrillana i Zhenzhen Zhu per 6/3 6/1.

L’israelià Guy Sasson ha estat el campió de la categoria Quad, imposant-se al brasiler Leandro Pena (6/1 6/0). Els japonesos Daisuke Ishito i Koji Sugeno s’han imposat en els dobles.

Share