Notícies

JUDITH HERNÁNDEZ, CAMPIONA DEL CATALONIA OPEN ABSOLUT FEMENÍ

Judith Hernández es va proclamar campiona el passat divendres 17 de març del Catalonia Open Absolut Femení, torneig que donava a la guanyadora una WC  pel quadre de la fase prèvia del Catalonia Open WTA 125 – Trofeu Internacional Reus Costa Daurada, que se celebrarà de l’1 al 7 de maig al Club Tennis Reus Monterols.

Després de cinc dies intensos de torneig a les pistes del CMT Vall d’Hebron, Judith Hernández va superar en la final a  Jana Rovira, jugadora del CT Vic, per 6/7 6/2 i 6/4, en un partit igualadíssim que es va decidir després de més de 3 hores de joc.

Així doncs, amb aquesta victòria, la Judith tindrà l’oportunitat de jugar contra algunes de les millors jugadores del món i fer un salt important en el rànquing.

Aquest campionat és una de les activitats promocionals del Catalonia Open WTA 125, una prova del circuit professional femení que neix de l’aliança estratègica entre la Federació Catalana de Tennis i la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya per impulsar l’esport femení.

 

Share