CELEBRADA LA PROVA 1 DEL CIRCUIT UNITENNIS

L’Emilio Sánchez Academy va acollir el 19 de novembre la primera prova del Circuit Unitennis, el circuit de tennis destinat als tennistes de la comunitat educativa universitària (alumnes, exalumnes, professorat i PAS). En aquesta primera prova van participar una trentena de jugadors entre les dues categories que es van disputar, absolut femení i absolut masculí.

En el quadre femení, Sara Ferrer (UPC), la número u del quadre, es va proclamar campiona després de superar a Miriam Liparteliani (UIC) per 4/2 4/1.

En l’absolut masculí es van disputar tres quadres, dos federats i un amateur. En el primer, el màxim favorit, Eloy Gallardo (UVIC), també va complir amb els pronòstics i es va  imposar a la final a Joel Martí (UPC) per 4/2 4/1. En el segon quadre federat, el campió va ser Álvaro Torres (UPF) després de vèncer a Sergi Mingallon (UPF) per un ajustat 1/4 4/3 9/7. Per últim, en l’amateur, Mael Foligné (UPF) va superar a Alfred Laffitte (UPF) per 4/0 4/2.

La segona prova es jugarà el 17 de desembre a la Vall d’Hebron.