TORNA LA GRAN FESTA DEL TENNIS AL CAMPIONAT PROVINCIAL PER EQUIPS 2017

El Club de Tennis Reus Monterols  i el Club Tennis Tarragona  van acollir durant el 24 i 25 de novembre i el 2 i 3 de desembre, la 44a edició del Campionat Provincial per Equips. La representació de Tarragona de  federació Catalana de tennis recupera  una gran festa del tennis on els millors equips de la província van lluitar per endur-se el títol de campió provincial. El club tennis Reus Monterols va acollir el primer cap de setmana, a  les categories d’ aleví, cadet i sènior, i el segon cap de setmana, a les instal·lacions del club tennis Tarragona, les categories de benjamí, d’infantil i d’absolut.  Més de 100 jugadors  han gaudit d’aquesta nova competició amb un format molt més àgil, atractiu i alhora espectacular que concentra en un mateix club a diferents categories, creat un clima familiar entre els diferents equips.

Un total de  8 clubs van participar en aquest torneig, entre els quals: club Tennis Tarragona, Club Tennis Reus Monterols, Club Gimnàstic de Tarragona, Club Tennis Torredembarra, Club Reus Deportiu, Club tennis Serrramar, Club tennis Barà i  Club Tennis Valls.

Resultats

Club Tennis Tarragona: campió: benjamí masculí, aleví femení, aleví masculí, infantil femení, infantil masculí, absolut femení, absolut masculí, i sènior masculí. 2n classificat:  benjamí femení, cadet femení, cadet masculí i sènior femení.

Club Tennis reus Monterols: campió:  benjamí masculí, cadet femení, cadet masculí i sènior femení. 2n classificat: aleví masculí, infantil femení, infantil masculí, absolut femení i sènior masculí.  3r classificat:  benjamí masculí, aleví femení i absolut femení.

Club Gimnàstic de Tarragona:  2n classificat:   benjamí masculí i  absolut masculí.  3r classificat:  benjamí femení,   aleví masculí,  cadet femení, cadet masculí i absolut femení.

Club Tennis Serramar:    2n classificat:  aleví femení. 3r classificat infantil femení.

Club Reus Deportiu: 3r Classificat: infantil masculí.