Notícies

EL RCTB1899 CAMPIÓ DE CATALUNYA PER EQUIPS CADET FEMENI I INFANTIL MASCULÍ I FEMENÍ

CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS CADET FEMENÍ

jepege2

El conjunt, capitanejat per Carla Roset, va completar un campionat sensacional, assolint la gran final, i vencent a les jugadores del Cercle Sabadellès per 3 a 1.

L’eliminatòria va començar amb una derrota de Carlota Costa contra Carla Alonso per 6-2 i 6-3. La jugadora de l’RCTB-1899 no va tenir el seu millor dia i la rival va ser més sòlida en els moments clau. A continuació, Marta Custic va posar la igualtat al caseller amb un triomf per doble 6-3 contra Cristina Flaquer. Irene Garceran va confirmar la remuntada per l’RCTB-1899 amb un altre triomf contra Maria Pagès per 6-2 i 6-1. Amb el 2 a 1 al marcador, Carlota Martínez va tancar l’eliminatòria amb el seu triomf contundent contra Cristina Mayorova per 6-1 i 6-0.

 

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS INFANTIL MASCULÍ

jepege1

L’equip infantil del Reial Club de Tennis Barcelona-1899, capitanejat per Eloy Abelló, va derrotar al CT Barcino per 4-3 en la final disputada a les pistes rivals. Luis Utrilla va començar cedint el seu partit contra Àlex Padró per 6-3 i 6-2. El vigent campió d’Espanya Aleví es va veure superat per un rival més experimentat. A continuació, Álvaro Salvatella també va perdre el seu enfrontament contra Alberto Martín per 6-4 i 7-5, per situar el marcador en 2-0 per al CT Barcino. A partir d’aquí, l’RCTB-1899 va iniciar la remuntada. Primer, Ignasi Garrós va superar a Hugo Abril 6-7, 6-0 i 6-4. Després, Daniel Rincón va igualar l’eliminatòria amb el seu triomf contra Marçal Miret per 6-0 i 6-2. Seguidament, Carlos Alcaraz va avançar a l’RCTB-1899 en el marcador amb la seva victòria contra David Naharro per 6-3 i 6-2.

Finalment, la final es va decidir als dobles. Alcaraz i Rincón van superar a la dupla formada per Padró i Naharro per 6-3 i 6-1. Amb el 4-2 i el triomf a la butxaca, l’RCTB-1899 va concedir el punt de l’altre partit de dobles.

 

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS INFANTIL FEMENÍ

jepege

El conjunt capitanejat per Èric Domènech va completar un gran campionat i va dominar amb autoritat l’eliminatòria final. Clarine Lerby va aconseguir el primer punt per l’RCTB-1899 després de vèncer a Mar Sardà per un contundent doble 6-0. El 2-0 a l’eliminatòria va arribar de la mà d’Emma Sánchez amb un altre gran partit contra Martina Cortal, a la que va superar per 6-0 i 6-1. El següent partit en acabar va ser el de Carla Hahneiser, que no va poder amb l’encert de la jugadora del CT Barcino, Berta Miret, i va cedir per 2-6 i 1-6. Amb el 2-1 al marcador, l’emoció es va concentrar en el partit entre María Berlanga i María Dolores López. Ambdues jugadores van desplegar un tennis de molt nivell i van allargar l’enfrontament a tres sets. Finalment, la tennista de l’RCTB-1899, Berlanga, va ser superior i va tancar el partit i l’eliminatòria amb un resultat de 6-2, 3-6 i 6-0.

L’RCTB-1899 va completar un gran Campionat de Catalunya – Trofeu Joan Antoni Samaranch eliminant a les semifinals al club Andrés Gimeno per 3-1, al CNT Sant Cugat a quarts de final per un idèntic resultat, 3-1, i al CT Lleida per 4-0 a 1a ronda. Menció especial per una de les jugadores de l’equip, Lola Durall, que va patir una lesió i no va poder disputar les semifinals ni la final.

 

 

 

Font noticia i foto: RCTB1899

Share