Myrtille Georges, campiona del 1st Tournament Women World Winner

Myrtille Georges es va convertir ahir diumenge en la campiona del 1st Tournament Women World Winner de Barcelona. La tenista francesa, actual número 267 del rànquing WTA, es va endur el trofeu després de superar en la final a l’espanyola Georgina García en dos sets (6/3, 7/6 (3)).

El torneig de la ITF Pro Circuit disputat a les instal·lacions del CE Hispano Francés va comptar amb moltes de les tennistes que estan cridades a ser les futures estrelles del circuit WTA i del tennis mundial. En aquesta ocasió, Georges seria la jugadora que es mostraria més sòlida i consistent durant el torneig. La francesa seria la tenista que millor va aconseguir adaptar-se a les difícils condicions meteorològiques viscudes durant la setmana i acabaria aixecant el títol, enfront una lluitadora García, sense cedir un sol set en tota la competició.

En la modalitat de dobles, la victòria del 1st Tournament Women World Winner seria per la parella formada per Aliona Bolsova i Gaia Sanesi que superarien en la final a Estrella Cabeza i Oleksandra Korashvili en dos sets (6/3, 6/4).