Notícies

Jordi Samper i Oriol Roca, campions de l’ITF Futures del Líban i de Bulgària

Jordi Samper (CT Barcino) i Oriol Roca (RCT Barcelona-1899) es van proclamar, el passat cap de setmana, campions dels ITF Futures del Líban i de Bulgària respectivament. Els dos jugadors partien com a màxims favorits per endur-se el títol i ambdós van fer bons els pronòstics inicials.

Al Líban, Samper aixecava el seu primer títol de l’any després de derrotar en la final a l’eslovè Ivo Klec (cap de sèrie número 3), en tres sets (4/6, 6/3, 6/3). Samper arribava a la final com a clar favorit després d’arribar a la cita sense cedir un sol parcial en tot el torneig, mentre que Klec havia necessitat els tres parcials en un parell d’ocasions. En el partit decisiu, l’eslovè sorprenia a Samper en el primer parcial, però el català es refaria en el segon i certificaria la victòria en el set decisiu.

A Bulgària, Roca aconseguia sumar el seu segon trofeu de la temporada després de vèncer en la final al jugador local Alexander Lazov (cap de sèrie número 3), en tres sets (3/6, 6/4, 6/2). Roca arribava al duel amb grans resultats i també amb la fortuna de que el seu rival a les semifinals, l’alacantí Albert Alcaraz, s’havia de retirar del partit per lesió quan es disputava el tercer set (2/6, 6/3, 2/1). Per la seva banda, Lazov arribava amb confiança a la cita després d’accedir a al final sense cedir un sol set en tot el torneig. En el duel decisiu, Lazov demostrava el seu gran moment i s’emportava el primer parcial, però Roca reaccionava en el segon. Ja en el set decisiu, el català imposava la seva condició de favorit i deixava sense opcions al búlgar.

Share