Marc Milà, del CE Laietà, Campió de Catalunya Aleví.

El tennista del CE Laietà, Marc Milà, tercer cap de sèrie, s’ha proclamat Campió de Catalunya Aleví, en derrotar a la final disputada a les pistes de L’Accentennis Cornellà, al representant del CT de la Salut, Eduard Guell, primer favorit, per un resultat de 7/6(2) i 6/2. Milà, va arribar a la final en deixar fora de competició, al segon favorit, el jugador del CT de la Salut Pol Amorós en derrotar-lo per 6/4 i 6/3.
Per la seva part, Guell es va classificar en vèncer al tennista del TC Farners, Marc Roura, sisè favorit, que va perdre per 6/4, 2/6 i 6/3.
A la fase de repesca es va imposar el jugador del Atlétic Terrassa HC, Gerard Núñez qui va guanyar al representant del CT de la Salut, Jan Pallarés per 7/5 i 6/3.
D’aquesta forma, els nou representants catalans al Campionat d’Espanya Aleví que es jugarà a partir del 28 de juny a les instal·lacions de l’Accentennis Cornellà, seran:
Marc Milà (CE Laietà), Eduard Guell (CT de la Salut), Pol Amorós (CT de la Salu), Marc Roura (TC Farners), Ignasi de Rueda (CT Barcino), Hugo Pascual (CT Canet-1971), Francesc Rull (CT Canet-1971), Albert Roglan (CT Serramar) i Gerard Núñez (Atlétic Terrassa HC).