Fontcuberta i Bassols guanyen la 11ª Edició de l’internacional sots-16 de Torelló.

El torneig Joan Mir In Memoriam es va celebrar del 7 al 15 de setembre a les instal·lacions del Club Tennis Torelló.

El tennista Sergi Fontcuberta i la jugadora Marina Bassols s’han proclamat campions de la onzena edició  de l’ internacional sots-16 Trofeu Joan Mir “In Memoriam” disputat  a les instal·lacions del CT Torelló.

La fina masculina la van disputar els jugadors  David González i Sergi Fontcuberta, on finalment Fontcuberta es va imposar en una interessant final amb el resultat de 62 62. Per arribar a la final,  González es va desfer en la ronda anterior de Pol Amorós per 61 61 mentre que Fontcuberta va derrotar a Sarrio  per un ajustat 64 76 (4).

A la prova femenina, Bassols, que a semifinals es va desfer  de la cap de sèrie número 2, Kuznetsova,  per 46 75 64, va proclamar-se campiona davant la jugadora Marina Olalla per 6 2 10 i abandó per lesió. Per la seva part, Olalla va vèncer en semifinals a la cap de sèrie número 1, la jugadora Panna Udvardy, per 46 63 64. Destacar el gran paper de les dues jugadores catalanes, que sense estar entre les favorites varen aconseguir de forma meritòria arribar a la final.

Pel que fa a la prova de dobles, a la categoria masculina  la parella formada per Jan Pallarés i Marcos Sanz van guanyar per 62 62 a la formada per Hugo Lago i Marc Santamaria. En categoria femenina, Udvardy i Kuznetsova van adjudicar-se la prova per un ajustat 36 64 (12-0) davant Jones i Romain.