Notícies

9è Trofeu Internacional “Ciutat de Barcelona” de Tennis Platja

Del 30 de setembre al 2 d’octubre, Barcelona tornarà a ser el centre neuràlgic del Tennis Platja mundial amb la celebració de dues proves del circuit internacional ITF. Per aquesta novena edició del Trofeu Internacional “Ciutat de Barcelona” de Tennis Platja, que tindrà lloc durant dissabte 1 i diumenge 2 d’octubre, hem escollit com a seu la Platja del Somorrostro, sota el Moll de la Marina, on ja s’han disputat quatre edicions d’aquesta prova. A més, durant el divendres 30 de setembre també el celebrarà la ITF $0 Beach Tennis Barcelona, prova puntuable pel circuit ITF.

Gracies a aquest format de doble campionat, Barcelona gaudirà del millor tennis platja nacional i internacional durant quatre jornades on els millors esportistes d’aquest modalitat faran les delicies de tot el públic asistent. Des de la FCT volem animar a totes aquelles persones que vulguin gaudir d’un gran espectacle tennístic a apropar-se a la Platja del Somorrostro durant els dies de competició i descobrir aquesta modalitat esportiva que està creixent exponencialment any rere any.

Ens veiem a la sorra!!

[button link=”https://www.fctennis.cat/tennis-platja/itf-2500-trofeu-ciutat-de-barcelona/” type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] ITF 2500$ – 9è Internacional “Ciutat de Barcelona”[/button]

[button link=”http://www.beachtennisbarcelona.com/2016/09/01/itf-0-y-itf-2500-en-barcelona/” type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] ITF $0 Beach Tennis Barcelona[/button]

 

Et pot interessar: Què és el Tennis Platja? | On jugar? | Competició | Notícies Tennis Platja | Vols organitzar una prova?

ITF Ciutat de Barcelona

Share