Notícies

90 minitenistes participen a la trobada de minitennis del Club Tennis Reus Monterols

El passat dissabte 16 d’abril es va cel·lebrar la Trobada de minitennis del Club que va comptar amb la participació d’aproximadament uns 90 nens (20 Tennis Tarragona, 15 Sant Salvador, 5 Tennis Valls, 10 C.T. Montblanc i la resta del Monterols). La valoració de la jornada va ser molt positiva pel que respecta a temps, organització, monitors, berenar, medalles, etc.

L’estampa de les pistes feia molt de goig. Tots els monitors anaven amb la camiseta blanca de l’escola i els nens portaven la samarreta groga de la trobada que se’ls va donar al pagar la inscripció.

Es van utilitzar 8 pistes de tennis per convertirles en un total de 36 pistes de minitennis.

Aquest any es van agrupar els nens participants per colors: blau (6-7 anys), verd (7-8 anys), vermell (9-10 anys). Cada nen portava enganxat a la seva samarreta groga, un gomet.

A les 15.30 h van arribar els participants i se’ls va repartir la samarreta. De 16 h a 17 h es van jugar partides de minitennis fins les 17h, l’hora en que es va repartir el berenar. A partir de les 17.20 h es van fer jocs de punteria amb premis. A les 17.45 h es va fer l’entrega de medalles i foto conjunta sota les pancartes dels esponsors.

La gran novetat d’aquest any va ser que la Clínica Dental Alba, esponsor de l’escola infantil de tennis del club, va col·laborar activament a través d’una hostessa encarregada d’organitzar un sorteig per als nens d’una cámara fotogràfica d’última generació i d’un blanquejat dental gratuït pels pares. Durant el transcurs de la trobada els pares anaven omplint butlletes de participació i les anaven dipositant en unes urnes.

Els sorteig es van efectuar com a acte final i van causar una gran expectació.

IMG_7331

Share