Notícies

6 d'abril | Dia Mundial de l'Activitat Física

La Secretaria General de l’Esport, a través del Pla Nacional de Promoció de l’Activitat Física (PNPAF) impulsa per sisè any consecutiu, la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física el proper 6 d’abril de 2014

Aquest dia se celebrarà arreu del món, tot difonent el missatge: “Acumuleu 30 minuts d’activitat física cada dia” i amb l’eslògan d’aquest any: “Sedentarisme = malaltia, activitat física = salut”.

El Dia Mundial de l’Activitat Física es va començar a celebrar el 6 d’abril de 2002 a Sâo Paulo (Brasil), gràcies a l’impuls d’Agita Mundo (xarxa mundial per a la promoció de l’activitat física). Agita Mundo és una organització independent a la qual, l’Organització Mundial de la Salut (OMS) dóna tot el seu suport i la qualifica com a essencial en la lluita contra el sedentarisme.

Us animem a celebrar-ho realitzant una o diverses activitats als vostres clubs durant la jornada i afegint-les al registre d’accions del Dia Mundial, que podeu trobar al web www.pafes.cat. En concret, us demanem que programeu activitats de foment de l’esport del tennis als vostres clubs pel dia 6 d’abril i que totes aquestes activitats les enregistreu  com adhesions a la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física.

També podeu celebrar-ho de forma individual seguint alguns dels 100 “trucs” per ser més actius, també disponibles al web.

Teniu a la vostra disposició la imatge del cartell per a la celebració en un format d’alta resolució i en tres idiomes (català, castellà i anglès) per a la difusió dels principals missatges. També, una versió del cartell amb un faldó per publicitar els esdeveniments. Aquest format permet la impressió en qualsevol grandària sense perdre qualitat i teniu la llibertat d’utilitzar-ho i fer les impressions que considereu oportunes.

Podeu consultar el llistat de propostes actives per organitzar els vostres esdeveniments i totes les activitats enregistrades l’any passat.

Us proposem també que ens envieu una petita crònica del ‘activitat amb fotografies (on es vegi la posada en acció de l’activitat i una de tot el grup de participants al finalitzar l’activitat) per publicar-la al web de la FCT. Podeu enviar aquesta informació al correu electrònic comunicacio@fctennis.cat.

… I al Twitter, tot allò que feu, amb l’etiqueta #DMAFTennis !!!
Qualsevol activitat que sigui capaç de promoure l’activitat física és ideal!

Bona celebració!

PAFES

Share