Notícies

5ª i 6ª Jornada RDS amb jugadors nascuts l’any 1999 i 1997 respectivament

Els passats 19 i 21 de febrer, es varen disputar la 5ª i 6ª jornades RDS amb jugadors nascuts l’any 1999 i 1997 respectivament.

Pel que fa a la generació del 99, es varen convocar a 10 jugadors i 10 jugadores, amb el mateix format que la 4ª, és a dir, mentre uns començaven a fent els partits, la resta començaven la sessió de gravació dels seus cops. Un cop acabada aquesta part es va procedir a fer el canvi, per tal que tothom fes ambdues fases.

La mateixa activitat es va preparar per la 6ª jornada RDS, amb la diferència que en aquesta ocasió es varen convocar a 20 jugadors masculins de l’any 1997.

Els joves jugadors d’aquestes edats, varen demostrar les bones generacions de tennistes que pugen, rendint a un gran nivell la majoria dels participants durant tota la jornada.

Mentre es disputaven els partits, els tècnics de la FCT prenien notes de les característiques de cada jugador, per tal de tenir controlats els millors jugadors catalans de cada generació, i posteriorment es va procedir a editar les imatges de cadascun d’ells per tal que els seus tècnics puguin utilitzar-les per seguir formant als/les joves tennistes.

El programa RDS no s’atura, i la setmana vinent seguirem.

Share