Notícies

40é Trofeu Joan Compta al Club Tennis de La Salut

El proper dilluns, les instal·lacions del barceloní Club Tennis de La Salut tornaran a omplir-se del millor tennis infantil d’Espanya, amb la disputa de la quarantena edició del Trofeu  Joan Compta, “VII Campeonato de España por Equipos Infantiles Masculinos y Femeninos”.

56 equips, 28 masculins i altres 28 femenins, lluitaran aferrissadament per aconseguir aquest preciat guardó en una prova que es va iniciar l’any 1972 i que des de fa set temporades va rebre la consideració de campionat d’Espanya.

Més de 300 joves menors de 14 anys mostraran la seva destresa i lluitaran per aconseguir una de les més prestigioses competicions a nivell de tennis base en una setmana apassionant de convivència no només entre els participants sinó també entre els seus familiars i acompanyants.

Cal recordar que la passada temporada  el CT Valencia va fer el doblet, aconseguint el títol masculí i femení.

Enguany, els valencians tornen a figurar com a primers caps de sèrie del torneig masculí, mentre que el CE Laietà i el CT de La Salut, són segons i tercers favorits.

En categoria femenina parteix com a màxim favorit el Topten TC, de Santa Cristina d’Aro, el segon favorit és el RCT Barcelona-1899 i el tercer el Club Índalo d’Almeria.

Una cita tennística que els bons afeccionats no s’han de perdre.

Presentació Trofeu Joan Compta

Share