Notícies

3era Lliga Catalana Juvenil 2016/17

La 3era edició de la Lliga Catalana Juvenil, arrancarà el proper 29 d’octubre. Tot aquells equips que encara no hagin realitzat la inscripció, tenen fins el proper 13 d’octubre fins a les 23.59h.

INFORMACIÓ LLIGA CATALANA JUVENIL

Data inici competició. 29 d’octubre.

Data final competició. 18 de juny. Cloenda amb finals i entrega de trofeus als campions i finalistes a les Instal·lacions de Cornellà.

Categories. Benjamí, aleví, infantil, cadet i júnior.

Inscripció.  Ja oberta fins els 13 d’octubre, a les 23.59h, pel sistema “on-line” en el nostre WEB,  www.fctennis.cat apartat competició on-line.

Preus. 78 € per equip inscrit.

La formació d’equips i punts a disputar, – així com d’altres especificacions tècniques – ho trobareu en el reglament que us farem arribar més endavant.

Jutge àrbitre.

Serà en Jordi Margó, mòbil 667674387 i el seu correu electrònic lliga.catalana@fctennis.cat

Els jugadors juvenils només podran jugar a la seva categoria i la superior mentre que per poder formar part d’un equip absolut caldrà, com a mínim, ser cadet.

Una vegada inscrits els equips, haureu de revisar periòdicament en l’aplicació, per controlar, si els vostres equips continuen essent vàlids o no, ja que en el transcurs del període d’inscripció, podria actualitzar-se el nou rànquing Nacional.

Resolució de dubtes

 Responsables de la FCT:

Share