Notícies

Brillant Open de Tennis Platja de Sant Joan

Diumenge 19 de juny, el TennisTDB ha organitzat el 12è Open de Tennis Platja de Sant Joan a la platja de Baix a Mar (Torredembarra), una prova que ha significat un impuls més per aquest esport tant en quantitat per la bona participació i expectació pel mateix, com en qualitat pel nivell de joc que s’hi ha practicat.

Bona participació un any més!
La prova era puntuable dins el Circuit de Català de Tennis Platja de la Federació Catalana de Tennis (FCT) i pel
Circuit Estatal de Tennis Platja de la Real Federación Española de Tenis. L’esdeveniment ha acollit 41 parelles entre federades i amateurs i 8 participants infantils a la platja de Baix a Mar, ocupant un total de 10 pistes durant, gairebé, 12 hores que ha durat el Torneig.

Una dada molt destacada, ja que ha suposat una bona participació en una edició més d’aquest torneig de Tennis platja, el qual reuneix a algunes de les millors “raquetes” de renom a Catalunya. Hem rebut participants d’arreu de Catalunya i alguns de ben lluny. Sense oblidar-nos d’una àmplia representació de participants torrencs, entre ells molts socis i sòcies del TennisTDB que no fallen alhora de poder gaudir i competir a la sorra de les seves platges.

En un dia radiant de Sol, una mica de vent i amb molt bon ambient entre tots els participants, s’ha gaudit d’un molt alt nivell de tennis platja. Un impuls més que referma que el nivell i l’afició per el tennis platja a Catalunya i a Torredembarra en particular no para de créixer.

Agraïments
Volem agrair la col·laboració a les Regidories d’Esport i de Serveis de l’Ajuntament de Torredembarra, al suport de la Federació Catalana de Tennis i la col·laboració amb “Tarragona 2017”. Així com també a tot l’Staff organitzatiu: Martí Gallardo, Manel Canyellas i Joel Ramírez. Sense oblidar-nos de la gran feina desplegada pel jutge àrbitre del torneig, Martí Gallardo. Destaquem igualment la inestimable ajuda de Bruno Franco per la col·laboració en el muntatge de les 10 pistes.
Destacar la col·laboració de Oxid Restaurant Bar, fent entrega a les parelles guanyadores de totes les
categories, d’un menú per dues persones en aquest restaurant. El TennisTDB va obsequiar a les parelles guanyadores i finalistes amb una coca de Sant Joan.

Varen fer entrega dels premis, Pere Lluis Bergadà (President de la FCT a Tarragona), Xavi Mercadé (representant de Oxid Bar Restaurant com a col·laborador) i Oriol Bladé, en representació de la Junta Directiva del TennisTDB.

DSC_0023 DSC_0273 DSC_0318 DSC_0436 DSC_0616

FONT: TennisTDB

Share