Notícies

GRAN ÈXIT DE LA JORNADA DE CLOENDA DEL SUPERTENNIS AL CIT CORNELLÀ

Aquest any 2016, la FCT en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, varen engegar un programa per fomentar tennis a la província. Amb aquest motiu, la FCT va organitzar una jornada lúdic-festiva per a nens i nenes d’entre 6 i 9 anys.

La trobada va tenir lloc el diumenge dia 12 de juny al matí a les instal·lacions del CIT Cornellà, on més de 160 nens de més de 30 clubs diferents varen poder gaudir d’un esdeveniment inoblidable.

Tenint en compte les edats, es va decidir fer dos formats diferents, per un costat l’activitat de mini-tennis per al més petits ( 6 i 7 anys) i d’altra banda activitat amb pista de ¾ ( 8 i 9 anys ). A part de la divisió de formats per edats, es va fer activitats paral·leles on els joves tennistes feien diferents exercicis i circuits, d’aquesta manera es va poder fer una convocatòria més amplia i així encabir tots els nens i nenes que n’estaven interessats.

Fins a 9 tècnics de la FCT varen participar en la jornada, més els tècnics dels clubs que van col·laborar per el bé de les futures promeses.

La jornada va comptar amb fruita i beguda per a tothom, i amb una entrega de medalles i diplomes per a tots els participants i per els seus clubs respectivament.

Des de la Federació volem agrair a tots els clubs assistents la seva ajuda, i en especial a tots els/les joves tennistes per la il·lusió mostrada durant tota la jornada.

Pròximament farem més jornades d’aquest tipus.

 

ÀREA ESPORTIVA

Share