Notícies

33a Edició Torneig Tradicional de Tennis Platja

Aquest diumenge s’ha posat punt i final a la 33a edició del Torneig Tradicional de Tennis Platja que organitza el Club Tennis Torredembarra, un torneig que serveix per reivindicar que Torredembarra és el bressol del Tennis Platja de l’estat.
Veure àlbum de fotos

El torneig, disputat durant una setmana -del 10 al 18 d’agost-, ha comptat amb un gran nombre de participants de les 4 categories -infantil, masculina, femenina, mixta-. Cal destacar que, el Tradicional de Tennis Platja torrenc, és l’únic torneig disputat en aquest format -lligueta durant la setmana i fase final el cap de setmana-. Una 33a edició que va comptar amb un alt nivell de joc, fent que, tant les semifinals com les finals, fossin molt igualades.

Els guanyadors de les diferents categories varen ser:
– Categ. Masculina: Ricard Lao – Xavier Lao (9/8). Finalistes, David Meana i Daniel Aguilar
– Categ. Femenina: Amparo Bertas – Maria Lao (9/6). Finalistes, Laia Gonzalez i Ainoa Ortiz
– Categ. Mixta: Carlota Casasempere – Pol Filella (9/5). Finalistes, Blanca Martinez i Bruno Franco
– Categ. Infantil: Marc Gunfaus – Pol Filella (9/0). Finalistes, Alex Broto i Iñaki Sarrabayrouse

El Torneig, disputat a la Platja de Baix a Mar de Torredembarra, va gaudir de molt públic, sobretot durant la fase final, quan s’hi van aplegar més d’una setantena de persones.

Des del Club es vol agrair la col·laboració de la Regidoria de Serveis i la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra, i d’Anna Masfarné, Responsable de Tennis Platja de la FCT, Pere Lluís Bergadà, President de la Delegació de la FCT a Tarragona, Josep Manuel Muntada, un dels fundadors del Tennis Platja i Joan Casas, Representant del Club Tennis Torredembarra. Alhora, agrair l’ajuda de Joan Bertrolí, que ha permès que tots els camps estiguessin bé cada dia.

33a Edició Torneig Tradicional de Tennis Platja

Share