Notícies

Del 14 al 22 de febrer | Campionat de Catalunya Júnior Individual i dobles 2015

Us comuniquem que del 14 al 22 de febrer propers tindrà lloc el Campionat de Catalunya Júnior Individual i dobles 2015, (fase prèvia del 14 al 16 de febrer a les instal·lacions del CMT Vall d’Hebron, i la fase final del 16 al 22 de febrer en el CT Tarragona).

Excepcionalment la fase final d’aquest campionat es disputa en un club (CT Tarragona) amb motiu del centenari del club a més d’estar inclosa l’activitat dins dels actes previs a la celebració dels Jocs del Mediterrani amb seu a Tarragona.

Les inscripcions s’han d’enviar per mitjà de correu electrònic a jordi.cusco@fctennis.cat fins el dia 9 de febrer a les 12 hores. El llistat de jugadors inscrits els podreu consultar al web de la FCT a partir del mateix dia 9 a les 18 hores i efectuar les reclamacions que considereu oportunes fins el dia 10 a les 16 hores.

El sorteig tindrà lloc l’11 de febrer, a les 12 hores a les Oficines Centrals de la FCT a Barcelona.

El quadre de la fase prèvia constarà de 64 jugadors (56 directes, 8 Wild Cards), i el quadre de la fase final constarà de 64 jugadors (52 directes, 4 Wild Cards i els 8 classificats de la prèvia).

Els Wild Cards seran atorgats per la Direcció Tècnica de la FCT.  Per demanar plaça de Wild Card, caldrà sol·licitar-lo, al correu  oscar.mas@fctennis.cat  explicant quin és el motiu, el nom del jugador i el del responsable de la petició i per quina fase.

Per a qualsevol aclariment no dubteu a contactar amb nosaltres,

 

Share