Notícies

31 d'agost al 6 de setembre | 1st Tourmament Women World Winner Barcelona

Tenim el plaer de presentar-vos el 1st Tourmament Women World Winner Barcelona que es celebrarà a partir del 31 d’Agost al CE Hispano Francès. El nou open femení compta amb l’organització del Club i del decidit suport de l’Ajuntament de Barcelona, i també amb la col·laboració d’altres entitats públiques i privades, en qualitat de patrocinadors principals, com ara la Diputació de Barcelonal’EsportCat de la Generalitat de Catalunya i la companyia d’assegurances FIATC.

Amb aquesta filosofia, el Club Esportiu Hispano Francès enceta un il·lusionant repte que representa la fita a una trajectòria d’una entitat que s’ha bolcat de manera clara en donar suport al tennis i, en concret, al tennis femení. “Amb el Tournament Women World Winner ocupem un espai que Barcelona demanava a crits en els darrers anys que s’omplís, un espai al costat del tennis femení i al costat d’una ciutat que batega i viu esport. Barcelona es mereix tant un torneig d’aquestes característiques com un torneig d’aquestes característiques es mereix Barcelona”,

El nou ITF femení és una competició on la W té un protagonisme especial en la seva nominació, ja que reflecteix el seu esperit: Women, World, Winner. “No volem organitzar una competició més. Tenim clar que volem fer un torneig que enalteixi el tennis de les dones, un torneig que sigui anhelat per qualsevol tennista del món i un torneig que esdevingui un model guanyador quant a organització i competició.

En la seva vessant més social el 1st Tourmament Women World Winner Barcelona col·labora amb l’associació Asociación de Ayuda Terremoto Nepal, on dues de les víctimes del passat terratrèmol¸ Smarika com Rosy seran les encarregades de de lliurar el premi ‘Help Nepal‘ per a les finalistes de dobles.

Volem agrair especialment, a més dels patrocinadors oficials, els col·laboradors del torneig com l’acadèmia d’alt rendiment Estrella DAMM, Laboratoris Ferrer, AutoBeltran, Cola Cao, Escola Internacional de Protocol, Oriola Abogados, DJO Global, Pharmadiet, Compex, Tupinamba,  i finalment la Federació Catalana de Tennis, sense vosaltres aquest torneig no seria possible.

L’esport té futur i el tennis femení també

 1st Tourmament Women World Winner Barcelona

Share