Notícies

La La capitana i totes les jugadores de la Selecció Espanyola Mapfre visiten la planta de cirurgia pediàtrica de l'Hospital Universitari Vall d' Hebron

La Selecció Espanyola Mapfre continua amb la seva preparació per al play – off davant Polònia que disputarà els propers 19 i 20 d’abril al Centre Municipal de Tennis de la Vall d’ Hebron .

A la doble sessió d’entrenament del dia d’avui se li ha sumat un acte molt especial i emotiu . L’equip al complet , després de l’entrenament de la tarda , ha visitat la planta de cirurgia pediàtrica de l’Hospital Universitari Vall d’ Hebron , que està situat a molt poca distància de les instal · lacions esportives .

La capitana i totes les jugadores han visitat nens de diverses edats ingressats a l’hospital i han pogut xerrar amb ells i amb les seves famílies i portar-los uns obsequis . Els nens han rebut la visita amb molta alegria i no han perdut l’oportunitat de fer-se fotos amb totes les jugadores a les que han donat molts ànims per l’eliminatòria d’aquest cap de setmana .

Les components de la Selecció Espanyola han xerrat també amb el personal professional sanitari que tracta i cuida aquests nens diàriament interessant-se per detalls de la seva professió i les seves vivències .

Després de la visita la capitana Conchita Martínez ha declarat sentir-se molt contenta d’haver tingut aquesta oportunitat de compartir una estona amb aquests nens i les seves famílies i de poder-los haver-los fet somriure en un moment difícil per a ells. “Ha sido muy bonito el contacto con esta realidad que muchas veces olvidamos. A todos los niños que hemos visitado hoy y a todos los niños que se encuentren en un hospital les deseamos una rápida mejoría. Es fantástica la labor que realizan estos profesionales y hemos podido ver que no sólo les dan cuidados médicos sino también un gran cariño y seguro que eso también les ayuda a recuperarse antes” va afirmar la capitana .

Per la seva banda aquesta tarda ha arribat a Barcelona la selecció polonesa que tindrà el seu primer contacte amb la pista matí en doble sessió d’entrenament.

Font: RFET

La La capitana i totes les jugadores de la Selecció Espanyola Mapfre visiten la planta de cirurgia pediàtrica de l'Hospital Universitari Vall d' Hebron
Share