Notícies

26 Jornades de Medicina de l’Esport del Bages

La 26ena edició de les Jornades de Medicina de l’Esport es celebraran els propers 20-21 i 22 de novembre. En aquesta edició s’ha pogut confirmar la participació de ponents de primeríssim nivell com els Dr. Eduard i Carla Estivill, la nutricionista Mireia Porta, el reconegut recuperador del FCB Juanjo Brau i la presentació per part de Bioiberica del test genètic i la seva relació amb d’artrosi per part del Dr. Ardèvol a part de la inestimable col.laboració del Dr. Segura un dels referents en el control antidopatge a nivell mundial, que ens posarà al dia sobre el que significa el passaport biològic en un esport net amb tolerància zero.

Com en les últimes edicions, el Comitè Cientific-Organitzador ha optat per presentar fins a 6 TALLERS PRÀCTICS realitzats per professionals de primer nivell, on l’objectiu prioritari és que els assistents puguin provar i practicar d’acord amb els consells dels formadors per posteriorment transmetre els coneixements de primera mà als seus clients.

Després de la bona experiència de 2012, l’equipament municipal de l’Ateneu Les Bases acollirà totes les activitats programades : el dia 20 els cursos de Suport Vital Bàsic (SVB) i ús dels DEA , el dia 21 els TALLERS PRÀCTICS i totes les CONFERÈNCIES dels dies 21 i 22 al matí.

Per més informació (clica)

bages

Share