Notícies

6 d'abril de 2013 – Dia Mundial de l'Activitat Física

La Generalitat de Catalunya impulsa per quart any consecutiu la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física el proper 6 d’abril de 2013 o qualsevol dia comprès entre el 3 i el 21 d’abril.
Aquest dia se celebrarà novament arreu del planeta, tot difonent la recomanació fonamental, i molt fàcil d’assolir, per prevenir les més de 3.334 morts anuals a Catalunya que es relacionen amb el sedentarisme: “Acumuleu 30 minuts d’activitat física cada dia” amb el sublema d’aquest any: “Activitat física sense barreres”.
Teniu a la vostra disposició la imatge del cartell per a la celebració en un format d’alta resolució i en tres idiomes (català, castellà i anglès) per a la difusió dels principals missatges. Aquest format permet la impressió en qualsevol grandària sense perdre qualitat i podeu fer les impressions que considereu oportunes.
En la celebració del DMAF en els 3 anys precedents hi ha hagut una participació de més de 168.000 persones, s’han organitzat 593 esdeveniments i s’hi han involucrat al voltant de 600 entitats. Aquest fet posa de manifest l’èxit i la motivació de totes les entitats i sectors públics i privats que estan sensibilitzats vers la promoció de la salut mitjançant l’activitat física.
Podeu consultar el llistat de propostes actives per organitzar els vostres esdeveniments i totes les activitats enregistrades l’any passat.
Qualsevol activitat que sigui capaç de promoure l’activitat física és ideal!
Bona celebració!
6 d'abril de 2013 – Dia Mundial de l'Activitat Física
Share