Notícies

1ra Edició de la Lliga Catalana Provincial de Tennis Platja per equips

Un cop finalitzada la temporada 2013, i fent balanç dels resultats obtinguts durant la mateixa, la FCT es complau en presentar la primera edició de la Lliga Catalana provincial de Tennis Platja per equips. Es tracta d’una competició pionera al nostre estat que pretén continuar fomentant aquesta disciplina esportiva entre els Clubs de tennis i entitats associades a la FCT.

Amb una durada total de quatre mesos, la Lliga Catalana de Tennis Platja vol ser l’eix continuador d’aquest esport durant els mesos de més fred, on la quantitat de campionats es redueix considerablement.

Els equips que participin en aquesta competició s’enfrontaran contra altres equips de la seva província en una primera fase de lligueta, on els millors es classificaran per a una fase eliminatòria final entre les millors esquadres de Catalunya.

Les bases per inscriure el vostre equip les podreu trobar a la nostra pàgina web www.fctennis.cat apartat de Tennis Platja. També promocionarem la competició a través de la nostra pàgina de Facebook www.facebook.com/tennis.platja.

Pròximament rebreu més informació sobre aquesta competició. Us recomanem que ens seguir a les xarxes socials y que estigueu atents a l’apartat de notícies de la web de la FCT.

Ens veiem a la sorra!!

1ra Edició de la Lliga Catala Provincial de Tennis Platja per equips

Share