Notícies

1er OPEN TENNIS “SARA SANCHEZ COMA”

El passat diumenge, 10 de Juliol, es varen disputar les finals del  1er OPEN TENNIS “SARA SÀNCHEZ COMA”.

Aquesta primera edició de l’OPEN TENNIS “SARA SANCHEZ COMA” ha comptat amb la participació de 38 jugadors en el quadre masculí i 20 jugadores en el quadre femení amb un alt nivell que ens han ofert molt bons partits durant la setmana que tanquem, essent el torneig amb millor inscripció de l’actual CIRCUIT GIRONÍ D’OBERTS 2016, ara que comencem l’estiu, moment més fort del CGO.

Hem tingut la mala sort de perdre diversos jugadors/es a la Fase Final del torneig: Nora Ayala per lesió, Nilo Duarte per malaltia, Marc Fornell per participació a altres competicions i Ana Lantigua, que es va retirar a les semifinals per agafar un avió el mateix dissabte per anar a signar a un altre torneig.

Tot i així, amb aquesta destacada participació i la important dotació econòmica (2000€), tenim garantit ja un lloc capdavanter dins del Circuit Gironí d’Oberts 2016, essent amb molta seguretat el millor torneig femení i un dels 3 millors masculins acostant-nos a les 20 estrelles de classificació.

Judit Vives (1) IND FCT i Roger Ordeig (2) CT MANRESA, es varen alçar amb els títols de campions. Tots dos tennistes van fer un gran torneig. Judit Vives va guanyar la final per un contundent 6-3/6-2 a Anna RAMOS (4) CT MATARÓ. A la final masculina Roger Ordeig va guanyar el seu partit per un doble 6-2 a Gerard SOLÀ (Q) CT VIC.

Al lliurament de trofeus hi varen assistir Isidre Tenas,(sots-president i cap de la Comissió Esportiva del CTLLAFRANC),  Xavier Bosch (Jutge Arbitre del Torneig i Director Esportiu del CTLLAFRANC), Sergi Sánchez i Montse Coma (Representants de la Fundació i pares de Sara Sánchez Coma que dona nom al Torneig) i Adrià Diaz i Sònia Corominas (ON-TP LLAFRANC , organitzadors del campionat).

La organització del Open vol expresar diversos agraïments:

– jugadors per la seva resposta i facilitats en els horaris tot i venir de lluny i el seu excel.lent comportament

– Marc Sala, per la seva gran professionalitat en fer de Jutge de cadira a les finals i control de les semifinals

– Xavi Bosch, Jutge Àrbitre del Torneig, per la seva ajuda en tot el campionat

– Isidre Tenas, per la col·laboració del club en el torneig

– La Roca Village i Muy Mucho per la seva col.laboració en el torneig aportant regals pels jugadors/es,

I finalment, i de manera molt especial, a la Fundació Sara Sanchez Coma, per donar suport a aquesta competició i al tennis en concret, com a esport que la seva filla també practicava, i també per les exquisides polseres tennístiques que tots els participants han rebut com a record.

Tots el implicats amb el torneig, Organització, club, jutge àrbitre, patrocinadors i jugadors,  esperem que tots plegats estiguin prou satisfets del resultat d’aquesta primera edició per poder repetir aquesta iniciativa la propera temporada i anar-la consolidant així com una competició de referència dins del calendari tennístic Gironí, Català i Estatal.

FASE FINAL MASCULI

FASE FINAL FEMENI

open Sara sanchez

 

 

Share