Notícies

1ª PROVA CIRCUIT HEAD TARRAGONA 2017 – OPEN DE REIS CT TARRAGONA

    El 12è Circuit Head Tarragona 2017 s’iniciarà, un any més, amb la prova de l’Open de Reis del CT Tarragona que arriba a la 62ena edició.
    Les dates del torneig seran del 2 al 8 de gener de 2017 en les categories habituals del Circuit Head Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet (masculí i femení), amb la novetat que per aquest any s’afegeix una nova categoria, la        “sub 25” (aquesta categoria s’inclou en el Circuit i per tant, la podran oferir en la seva prova tots els clubs organitzadors que ho creguin oportú ).
    El preu per les categories Benjamí, Aleví i Infantils serà 15 € i per les categories Cadet i Sub 25 serà de 17 €. Aquest preu inclou un welcom pack per a tots els jugadors i una prova per als perdedors de 1a ronda.
    Per aquesta edició del 2017 hi haurà modificacions en el Reglament del Circuit Head Tarragona que en breu informarem, però on hi haurà les modificacions més destacables serà en la normativa del Circuit Head Promeses. Una d’elles, és que els participants del Circuit Head Promeses 2017, podran jugar proves de Circuit Head Tarragona 2017. Per tant, en l’Open de Reis del CT Tarragona es podran beneficiar, si s’escau, de la prova pels perdedors de 1a ronda.
    Les inscripcions s’han de realitzar a inscripcionsctt@tennistarragona.com fins el 22 de desembre.
    En el següent link teniu el cartell amb tota la informació del torneig.
Share