Notícies

1a Jornada del tennis a la Cerdanya

Aquest passat dissabte dia 24 de juny,  el Club Poliesportiu Puigcerdà va organitzar amb gran èxit  la 1a Jornada del tennis a la Cerdanya.

L’esdeveniment que forma part del circuït de minitennis de la Federació Catalana de Tennis va comptar amb la presència de prop de seixanta nens i nenes d’entre 4 i 12 anys procedents de Puigcerdà, la comarca de la Cerdanya, La Seu d’Urgell, l’alta Cerdanya i  Barcelona.

Al llarg del matí és va organitzar el torneig de minitennis on els més petits van poder gaudir de l’esport de raqueta  i de la zona lúdica instal·lada en una de les pistes.

Seguidament els entrenadors i el grup de competició del Club Poliesportiu Puigcerdà van intercanviar pilotejos amb els alumnes. Al migdia es va fer un partit d’exhibició amb la presència d’Adriana González (ex jugadora del circuït WTA i campiona Junior en dobles de Roland Garros l’any 2003) i Marc Collado (jugador del circuït ATP) i  prop de 150 assistents.

En finalitzar cadascun dels nens va poder fer alguns cops amb els professionals. En acabar Albert Piñeira, alcalde de Puigcerdà i Albert Casas, regidor d’esports van fer entrega de les medalles i dels obsequis a tots els petits tennistes .

La jornada va finalitzar amb un dinar popular per a tots els assistents al mateix restaurant del Club.

Les dades:

53 participants

20 voluntaris i entrenadors

150 assistents al partit amistós

80 assistents al dinar popular

8 pistes minitennis (4 a 8 anys)

1 pista lúdica

1 pista ¾  (8-10 anys)

2 pistes grans (10 a 12 anys)

El dia 28 de Juny es va fer també la festa de l’escola d’adults a les instal·lacions del Club Poliesportiu Puigcerdà, com a cloenda de la temporada 2011-2012 . Els jugadors de l’escola van jugar un campionat i seguidament es va fer un sopar popular a les mateixes pistes. van participar-hi els tècnics del club i una vintena de jugadors sèniors.

Share