1a edició de la “Yellow Cup” per equips cadets 2012 a l’Atlètic Terrassa Hoquey Club

L’Atlètic Terrassa Hoquey Club ha estat escenari del 5 al 8 de setembre de la “Yellow Cup” per equips cadets 2012, primer Campionat Nacional per equips Cadets de tennis masculí i femení.

La “Yellow Cup” neix com una nova iniciativa amb la voluntat de consolidar-se com un torneig internacional en la categoria de sub-16 o cadets, aspirar a ser un torneig de referència en els pròxims anys i amb continuïtat per molts nens i nenes.

El torneig va coronar com a campió en categoria masculina a l’equip del CT Chamartín i en categoria femenina al Stadium Casablanca.

Pel que fa a la categoria masculina l’equip del CT Chamartín es va imposar a la final per un contundent 5/0 al CT Mataró. El CT Tarragona i l’Stadium Casablanca es van enfrontar pel 3er i 4rt lloc proclamant-se campió l’Stadium Casablanca per 3/1.

La prova de consolació va coronar  L’Atlètic Terrassa Hoquey Club-A davant del R. Zaragoza CT per un 3/2.

En categoria femenina l’ Stadium Casablanca va aconseguir la victòria per un 2/1 davant el CT Sabadell i, l’Atlètic Terrassa Hoquey Club-A va aconseguir el 3r lloc al guanyar al Club Esportiu Terrassa per 3/0.