Notícies

19º Memorial “SIMON MATEO” 15-20 Juny 2015

Tenim el plaer de presentar la 19ª edició del nostre torneig internacional de tennis per a veterans, el MEMORIAL SIMON MATEO 2015.

El torneig tindrà lloc el pròxim 15 al 20 de juny al Club de Tennis Barcelona-Teià. Aquest torneig de tennis per a veterans neix l’any 1996 en reconeixement de la tasca realitzada pel D. Simón Mateo, qui va dedicar la seva vida a potenciar l’esport del tennis com a membre del Real Club de Tennis Barcelona 1899 i com a impulsor i primer president del Club de Tennis Barcelona-Teià.

El Torneig ha anat progressant en número i qualitat de participants, guanyantse la seva indiscutible projecció internacional de tal manera que a l’actualitat és reconegut oficialment per la Federació Internacional de Tenis (ITF) com a “Campionat Internacional d’Espanya per a Veterans” classificat categoria II i sent un dels més importants dels dos que es celebren a la península ibérica.

En aquesta edició donarem la benvinguda a més de 170 jugadors de 18 nacionalitats diferents. Participaran jugadors des dels 35 anys fins als 80 anys. Comptarem amb jugadors situats entre els primers 30 del món en diverses categories. El Memorial Simón Mateo serà una gran festa del tennis, ja que disposarà d’un village i d’un bon ambient.

El dimecres 17 de juny es celebrarà el sopar oficial durant el qual es repartiran regals. A més, al club de tennis s’acaba d’inaugurar unes noves instal·lacions de restaurant, bar, entrada i vestuaris. La direcció del torneig va a càrrec de Pia Hankö de TenisSenior. L’objectiu és crear un ambient d’esperit familiar i companyerisme, on els jugadors seran ben atesos i on podrem disfrutar d’un molt bon tennis a les fantàstiques instal·lacions del Club de Tenis Barcelona-Teià.

Tel más info: Pia Hankö, 610 207797  email: info@tenissenior.com

19º Memorial “SIMON MATEO” 15-20 Juny 2015

Share