Notícies

El Campionat d’Espanya per equips absolut masculí serà d’entrada gratuïta al Club Tennis Tarragona

L’event s’aprofitarà també per celebrar la Diada del tennis provincial, un clínic pels jugadors de competició de l’entitat i un torneig de mini tennis pels més petits.Els aficionats podran gaudir de forma totalment gratuïta de la fase final del Campionat d’Espanya per equips absolut masculí de la màxima categoria que el Club Tennis Tarragona acollirà la propera setmana, de l’1 al 3 de novembre.

La cita permetrà veure algunes de les millors raquetes de l’estat espanyol pertanyents al vuit equips participants: el RCT Barcelona, el CT Valencia, el CT Barcino, el CT Chamartín de Madrid, el RC de Polo de Barcelona, el Cercle Sabadellès 1856 i el Club Español de Tenis, a més del CT Tarragona, que actuarà com a amfitrió.

L’any passat la gran figura de la competició va ser Fernando Verdasco, que podria repetir al capdavant del Chamartín, precisament l’equip campió l’any passat a Tarragona, tot i que no serà fins dimecres vinent quan se sabrà quins jugadors inscriu cada conjunt.

El Campionat d’Espanya per equips, que començarà dijous, tindrà com a gran aperitiu el sopar oficial que es farà dimecres a la nit a l’Hotel Palas de la Pineda, un dels patrocinadors oficials conjuntament amb el cotxe Mercedes‐Benz dels concesionari Autolica.

Coincidint amb la competició hi haurà d’altres activitats paral∙leles al club tarragoní: dijous se celebrarà la Diada Provincial de tennis, on es lliuraran els trofeus individuals i per equips als campions i finalistes provincials dels anys 2011 i 2012. Mentre, divendres es farà un clínic amb jugadors de primera categoria pels alumnes de competició de l’entitat; i dissabte, dia de la gran final de l’estatal, a partir de les 10 del matí es farà un torneig de mini tennis pels més petits.

Share