Notícies

Circuit Zirus Global Beachtennis9x9 a Platja d'Aro

El diumenge dia 12 d’agost es va celebrar al Port Nàutic de Platja d’Aro la segona prova del circuit Zirus Global Beachtennis9x9Cal destacar les dues semifinals masculines molt ajustades entre els jugadors Costa/ Tarrago i Bajet/ Paredes i l’altra, entre Valles/Bajet  i els dos Sergis del campionat, en Renom i en Canet.

Podem dir que s’ha imposat, un any més, la veterania, i la mateixa circumstància s’ha donat també a la final després d’un 9-8 amb tie break a favor dels “més grans”, en Toni Costa i Gabriel Tarragó. Segons ells encara donaran guerra….veurem.

Aquest campionat ha enfrontat noies amb parelles de juvenils arribant dues parelles a la final, després també d’unes disputadíssimes semifinals.

Per un costat l’experimentada Begoña del Toro amb la seva companya Marta Soler, se les van tenir amb dos tenistes infantils, Albert Gunfaus i Oscar Godet amb un igualat tanteig fins la victòria dels dos joves. Per un altra costat, Emma Sandoval, experta en la tècnica del tennis platja, i la seva nova companya Evelyn, lluitadora tot i la seva encara inexperiència, van fer patir de valent als que finalment van ser guanyadors, Marc Gunfaus i Pep Costa.

Share