Notícies

14 de juny Diada del Tennis Provincial 2014

El dissabte dia 14 de  juny  de  2014 , es celebrarà una nova edició de la Diada del Tennis Provincial que començarà a les 19:30 hores en el Resort Pueblo El Dorado Playa de Cambrils.

 Tots els assistents podran gaudir d’una agradable estona social amb l’oportú refrigeri i tots aquells que ho desitgin es podran banyar a la piscina que tindrem a la nostra disposició, obviament, amb les mesures de seguretat cobertes amb un socorrista. Seguidament, a les 21 hores s’iniciarà l’acte protocolari.

 Aprofitant l’arribada de l’estiu, es prega que vingueu vestits de rigurós blanc (eivissencs), per a celebrar-ho, a El Dorado, en un marc inmillorable a peu de platja, on tindrà lloc un bufet a peu dret i el lliurament de Premis pels Provincials individuals i per equips de l’any 2013 i alguns pendents de finals del 2012.

En la mateixa Diada es realitzarà una recollida de material esportiu (raquetes, pilotes…) que lliurarem a la fundació ESI-Raquetes sense fronteres.

            Els preus per l’esdeveniment són:

                        -Adults 30 euros

-Nens (Alevins inclosos) 15 euros.

Per motius d’una millor organització, agrairíem que fossin els propis clubs els que recullin les inscripcions dels seus socis abans del dimarts 10 de juny i posteriorment que el mateix club faci la inscripció global de tots els inscrits.

Les inscripcions es poden cursar a la mateixa Delegació (fax. 977 21 43 54 ó mail tarragona@fctennis.cat) fins el dimecres dia 11 de juny a les 12 hores. En la inscripció es prega que s’adjunti comprovant del pagament.

El pagament s’ha de fer al compte de Delegació que tenim al Banc de Sabadell:

0081 1749 2100 0103 4612

Us animem a tots a assistir-hi.

Share