Notícies

12 de març | Xerrada "Els aspectes més importants sobre educació, esport i beques esportives als EUA" a càrrec de AGM Sports

La Federació Catalana de Tennis ha signat un acord de col·laboració amb AGM Sports per als pròxims dos anys , amb l’objectiu que tennistes catalans continuïn amb el seu desenvolupament acadèmic i esportiu en universitats americanes gràcies a les beques esportives que aquestes ofereixen .

Les dues organitzacions portaran a terme un seguit d’accions en els propers mesos per donar a conèixer les diferents opcions d’educació i esport que hi ha als EUA per tennistes catalans . L’acord es va estrenar fa tres setmanes amb el patrocini de AGM del Campionat de Catalunya Júnior a Cornellà , comptant amb la presència de diversos membres de l’equip d’AGM .

La següent acció, una xerrada oferta per l’ equip d’AGM, tindrà lloc el dimecres 12 de març al Tennis Museum de la Federació, i tractarà dels avantatges del sistema educatiu americà i els aspectes més importants sobre educació , esport i beques esportives als EUA .

Desenes de tennistes catalans han aprofitat els avantatges del sistema universitari americà en els últims anys , un nombre que continua creixent any rere any . El tennis femení , per la gran quantitat de beques reservades a les dones , representa una increïble oportunitat per a les tennistes catalanes , ja que en molts casos les beques cobreixen totes les despeses durant 4 anys de carrera universitària als Estats Units, sempre que el nivell esportiu sigui mitjà -alt .

Sobre AGM Sports

AGM Sports (www.agmsports.com) ajuda a estudiants i esportistes de tot el món a continuar amb la seva educació a High Schools i universitats dels Estats Units. L’empresa treballa directament amb més de 2.000 universitats, amb desenes de High – Schools, i representant a Espanya als Nike Sports Camps (desenes de campaments d’estiu per a múltiples esports per tot Estats Units). AGM Sports ha treballat amb més de 500 esportistes i de cara al curs acadèmic 2014-15 el nombre estimat d’estudiants i esportistes amb els que treballarem serà d’uns 250; ajudant-los a arribar a universitats i a instituts americans, aconseguint des dels inicis de l’empresa, més de 30 milions de dòlars en beques esportives i acadèmiques per a aquests estudiants .

  • XERRADA AGM SPORTS: Avantatges del sistema educatiu americà . Beques esportives, acadèmiques i internacionals als EUA.
  • DIA I HORA : 12 de març a les 18:30 h
  • LLOC : Tennis Museum de la Federació Catalana de Tennis (Passeig de la Vall d’Hebron , 196)

Cartel-charla-en-catalán-FCT-12-mz

 

Share