Notícies

10è Trofeu Internacional “Ciutat de Barcelona” de Tennis Platja

Del 29 de setembre al 1 d’octubre, gràcies al inestimable suport de l’Ajuntament de Barcelona, Barcelona tornarà a ser el centre neuràlgic del Tennis Platja mundial amb la celebració Trofeu Internacional “Ciutat de Barcelona” de Tennis Platja (#TICBTennisPlatja) del circuit Beach Tennis Tour de la ITF (International Tennis Federation). Per aquesta desena edició del #TICBTennisPlatja, que tindrà lloc del divendres 29/09 al diumenge 01/10, s’ha incrementat substancialment la categoria i el “prize money” del #TICBTennisPlatja, essent aquest any un total de 6.500$ en premis en metàl·lic.

A més, durant el diumenge 01/10 també es celebrarà el “Open Barcelona”, prova puntuable pel circuit #TennisPlatjaCatalà així com també pel circuit nacional de la RFET

Gràcies a aquest format de doble campionat, Barcelona gaudirà del millor tennis platja nacional i internacional on els millors esportistes d’aquest modalitat faran les delicies de tot el públic assistent. Des de la FCT volem animar a totes aquelles persones que vulguin gaudir d’un gran espectacle tennístic a apropar-se a la Platja Bogatell durant els dies de competició i descobrir aquesta modalitat esportiva que està creixent exponencialment any rere any.

Ens veiem a la sorra!!

 

Tota la informació

Trofeu Internacional “Ciutat de Barcelona” de Tennis Platja Tota la informació »
“Open Barcelona” – Nacional N3 Tota la informació »

 

Et pot interessar: Què és el Tennis Platja? | On jugar? | Competició | Notícies Tennis Platja | Vols organitzar una prova?

 

1499-AF-TICB-TENNIS PLATJA-Cartell WEB (29,7x42)-001

Share