Notícies

10è TORNEIG DE TENNIS ADAPTAT DEL CD TERRASSA HOCKEY

El proper diumenge 6 de novembre es celebrarà a les instal·lacions del CD Terrassa Hockey la 10ena edició del Torneig de Tennis Adaptat  per a persones amb discapacitat psíquica.

Des de les primeres edicions els centres d’atenció especial Prodis, Fupar, Escola Crespinell i Atendis estan directament relacionats en l’organització d’aquest torneig.

En aquesta edició tant especial, ja que són 10 anys promocionant el tennis en els centres, volem que tots els participants gaudeixin d’un dia de tennis amb moltes sorpreses que s’aniran desvetllan en el decurs de la jornada. Us podem avançar que hem recuperat el dinar de les primeres edicions, on participants, tècnics i families, en finalitzar el torneig ens reunim al restaurant del club en un dinar de germanor.

A més dels jugadors/participants de l’Escola Adaptada de tennis del CD Terrassa Hockey Club, que són dels centres Prodis, Fupar, Escola Crespinell i Atendi, també comptarem amb participants d’altres centres i que habitualment participen en aquest torneig. Esperem arribar als 75 participants en l’edició d’aquest any.

Els organitzadors del torneig són Prodis, Fupar, Escola Crespinell, Atendis i el mateix CD Terrassa Hockey, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Matadepera, la botiga d’esports Benitosports i la Federació Catalana de Tennis.

NOTICIA I FOTO: CD Terrassar Hockey

Tennis adaptat

Share