Notícies

Protocol de canvis club

NORMATIVA CANVIS DE CLUB 

Nou període de sol·licitud de Canvi de Club que tramitarà la Federació Catalana de Tennis per a tots els jugadors i jugadores que vulguin canviar la llicència federativa per als nou mesos restants de la temporada octubre 2019 – setembre 2020.

El tràmit està destinat  a esportistes que vulguin jugar proves per equips a nivell estatal, i,  a nivell regional, Campionats de Catalunya i Lliga Catalana. Els canvis es notificaran a la RFET.

Les peticions hauran de complir els requisits següents:

1.No haver estat inscrit a la 6a Lliga Catalana, Campionat de Catalunya per equips Juvenils, Absoluts i Sèniors 2019-20, o al Campionat de Catalunya Júnior 2020.

2.No haver demanat prèviament el canvi de llicència a la convocatòria d’octubre 2019. La normativa preveu un únic canvi per temporada.

3.L’ interessat/da presentarà obligatòriament el model adjunt de petició de canvi degudament signat i segellat pel club de baixa i visat pel club de destí.

4.La presentació de documentació és exclusivament del 13 al 17 de gener 2020, setmana prèvia a la incorporació de nous jugadors i jugadores a la Lliga Catalana.

Tots els canvis seran supervisats per la Federació, comprovant que els jugadors i jugadores no estiguin inscrits a les proves detallades en el punt 1. Realitzades les comprovacions oportunes, el club de destí rebrà un correu de confirmació i es modificarà automàticament la llicència federativa per a que pugui ser incorporada als equips.

Per tal de facilitar-te el tràmit, us heu de descarregar el model de document de canvi que s’haurà d’emplenar, signar, segellar per les parts implicades i enviar escanejat a katy.duran@fctennis.cat.

Petició canvi de club

Per a qualsevol consulta pots posar-te en contacte amb el nostre Departament de llicències:

katy.duran@fctennis.cat

Telèfon directe 93 8503895

Share