150 inscrits al Campionat de Catalunya de Tennis Platja!

L’edició d’enguany del Campionat de Catalunya de Tennis Platja, classificatori pel campionat nacional, va tenir lloc aquest passat cap de setmana 25 i 26 d’agost a la Platja de Torre Valentina (Calonge i Sant Antoni). Gràcies a la bona col·laboració amb el Club Tennis & Pàdel Piper’s i la molt bona predisposició de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni

S’han celebrat 9 modalitats i categories diferents, on s’inclouen la masculina, la femenina i la mixta en 1a i 2a categoriajuvenils (Sub 11, Sub 15) i Senior +40.

Amb un molt bon ambient entre tots els participants, es va poder gaudir d’un molt alt nivell de tennis platja, on queda palès que, any rere any, el nivell i l’afició per el tennis platja a Catalunya no para de crèixer. Destacar que una de les principals novetats d’aquest any és que, per primer cop, també s’ha disputat el Campionat de Catalunya de Tennis Platja de 2a categoria així com en categories Senior +40.

150 participants

Un total de més de 70 parelles repartides en les nou categories que han conformat aquest Campionat de Catalunya de Tennis Platja, resaltant la participació de 50 jugadors/es en les categories Sub11 i Sub15.

En categoria Absoluta Femenina, la parella Alba Gamell – Alejandra Porteiro (Beach Tennis Barcelona) van imposar-se  a Tània González (BTMontgat) i Eva Fernandez (BTBarcelona), mentre que en categoria Absolut Masculí, Pol Baijet (CTP Girona-Salt) i Àlex Albors (BTMontgat) van vèncer el tàndem Víctor Martínez – Martí Magriñá (BTMontgat) a la final.

Varen fer entrega dels premis, Josep Darnés (Regidor de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni), Françoise Perpedine (Presidenta del Club Tennis i Pàdel Piper’s) i Joel Ramírez (Tècnic Responsable Tennis Platja de la FCTennis).

Finalment agrair a tots/es els/les participants haver assistit un any més a la cita, especialment als que es van desplaçar des de ben lluny per acudir a aquest torneig.