La Federació / Saluda del President

 

 

Foto Jordi Tamayo

 

Benvolguda família del Tennis Català,

Quan el juny de 2017 vàrem iniciar aquest nou projecte al capdavant de la Federació Catalana de Tennis, la Junta Directiva que tinc l’honor de presidir, va fixar com a una de les grans prioritats potenciar i millorar la comunicació amb el conjunt del Tennis Català; clubs afiliats, jugadors, jugadores, tècnics, tècniques i àrbitres, entre d’altres.

Durant aquest temps, hem posat en marxa la plataforma de competició i llicències, una nova APP on tots els jugadors i jugadores poden consultar i planificar la seva activitat o la Revista del Tennis Català, que pretén realçar la gran feina que fan els clubs arreu del territori.
En aquest sentit, el web de la Federació ha de ser el punt de referència informatiu de tota la família del Tennis Català, un espai obert a totes les activitats federades que dia rere dia organitzeu des dels clubs i que són el motor del tennis a casa nostra.

 

Aquest any, a més a més, estrenarem un nou espai en el web, on els clubs sereu els grans protagonistes. Així doncs, dedicarem un dia a cadascun dels clubs afiliats, on repassarem la vostra història, les principals fites esportives, institucionals, socials i destacarem les principals activitats que organitzeu durant l’any.

Us animem a que seguiu fent arribar tota la vostra activitat al Departament de Comunicació de la Federació, perquè en puguem fer la difusió adient i tots junts treballem per realçar tot el vostre esforç i tota la vostra dedicació.

Gràcies a tots pel vostre suport i col·laboració.

 

Jordi Tamayo De Winne
President de la Federació Catalana de Tennis