Notícies

Protocol de canvis club

NORMATIVA CANVIS DE CLUB PER A LA NOVA TEMPORADA D’OCTUBRE 2019 A SETEMBRE 2020.

El procediment a seguir per a la sol·licitud de canvi de club per a la nova temporada federativa que va des del dia 1 d’octubre de 2019 fins al 30 de setembre 2020 és el següent:

  • El jugador/a s’haurà de registrar i enviar des del seu compte d’usuari el formulari que hem preparat per a la sol·licitud de canvi de Club. La ruta d’accés és: Compte d’usuari ( Login) / “Zona Jugador”/ “sol·licitud de canvi de Club”/ . El federat serà informat mitjançant un correu electrònic de l’enviament de la sol·licitud i de l’aprovació de la petició.
  • La petició de canvi arribarà automàticament als Clubs implicats, per una banda el Club de baixa serà informat de la petició i per un altre el Club de destí haurà de confirmar o rebutjar la sol·licitud. La ruta d’accés pel Club és: Gestió Club / ” llicències / “Sol·licituds de canvis”.
  • Finalment, la Federació supervisarà la petició de traspàs de llicència , que una vegada aprovada s’editarà pel nou Club.
  • La data màxima de petició serà el 15 d’octubre 2019, a partir de la qual es validaran les llicències fins a la data de finalització de temporada.

 

Per a qualsevol consulta pots posar-te en contacte amb el nostre Departament de llicències:

katy.duran@fctennis.cat

Telèfon directe 93 8503895

Share