NADJA BAY I MAX ALCALÀ, CAMPIONS DE CATALUNYA ABSOLUTS

El dissabte 15 de desembre, el CEM Tennis Vall Hebron va acollir les finals del 111è Campionat de Catalunya Absolut 37è Trofeu Joan Margets In Memoriam. La final masculina la varen disputa Max Alcalà (CT Cabrils) i Pol Fernández (Nou Tennis Belulla).  Va ser un molt bon partit de tennis que es va resoldre en el tercer set a favor de Max Alcalà per 63 46 62. Alcalà va guanyar el primer set per 63, mentre que Fernández, tot i el mal inici de segon set, va ser capaç de revertir la situació i adjudicar-se el set per 46. En el tercer i definitiu set, Alcalà va tornar a agafar les regnes del partit i es va imposar per 62. D’aquesta manera, el tennista del CT Cabrils tanca un gran any en el que s’ha proclamat campió de Catalunya Cadet, sots campió de Catalunya Júnior i campió de Catalunya Absolut.

En el quadre femení el títol fou per a la tennista del RCTB1899 Nadja Bay, que va derrotar en la final a la tennista del Cercle Sabadellès Esther López per  60 62. López no va poder aturar en cap moment a Bay, que acaba la temporada en un moment de forma excepcional. Bay, que ha anat de més a menys en el torneig va estar a un gran nivell en la final i no va donar opcions a la seva rival.

Amb aquests resultats, Alcalà i Bay succeeixen a Pablo Carballés i Tita Torró com a Campions de Catalunya Absolut.