La Federació / SELECCIÓ LLEIDATANA – TRANSPIRINEUS

SELECCIÓ LLEIDATANA – TRANSPIRINEUS

La Selecció de Lleida i la participació i organització de la Copa Transpirineus són dues de les activitats més especials i amb més projecció dins i fora del territorial pel que fa a tennis en edats de formació.

La Delegació Territorial a Lleida de la FCT va posar en marxa l’any 2011 la Selecció Lleidatana de Tennis, amb l’objectiu de competir amb altres federacions de l’Estat espanyol de manera regular. Aquesta selecció va néixer amb el repte de consolidar-se al llarg dels anys i va nodrint les diferents categories en funció del rival i de les competicions en les quals pregui part.

El combinat lleidatà va  debutar a Navarra al 2011, i posteriorment va visitar, al 2012, Tarragona i va jugar la Copa Pirineus com a amfitriona. Al 2013 es va enfrontar a València i va viatjar a França a la Transpirineus.

Al 2014 es va viatjar a Sevilla i el rival va ser una Selecció de la Federación Andaluza de Tenis (FAT) i al 2015 la Selecció es va desplaçar fins a Madrid per jugar contra la selecció madrileña. Al 2016, la Selecció va jugar a San Sebastián, davant un combinat de tennistes de Gipuzkoa.

Arribar a competir fora de Lleida i amb rivals no habituals, viure experiències diferents tant en l’àmbit personal com en l’esportiu, i millorar com a tennista defensant, a més a més, la pròpia selecció, són alguns dels al·licients que tenen els tennistes que hi participen, que són seleccionats per criteris tècnics basats en el nivell, la progressió, l’esforç i el treball que realitzen.

Aquest any 2019, la Selecció Lleidatana competirà en el Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials que es celebrà al mes de Setembre al CT Llafranc.

logo-ara-lleidalogo-ajuntament-lleidalogo-diputacio-lleidalogo-genelogo-rubio

DELEGACIONS
TERRITORIALS

delegacio-tarragona
delegacio-girona
delegacio-lleida