La Federació / Tennis Museum

Tennis Museum

Federació Catalana de Tennis

Tennis Museum

El Tennis Museum de la Federació Catalana de Tennis va obrir les seves portes el 10 d’octubre de 1997, gràcies a un conveni signat amb el Museu Olímpic de Lausana, a Suïssa. Neixia un nou espai museugràfic per a la ciutat de Barcelona, amb la intenció de reflectir els cent anys d’història d’un esport molt arrelat a la societat civil catalana, tal i com demostra el gran nombre d’esportistes que han dut el nostre tennis a l’elit mundial.El 10 d’octubre de l’any 2000 es va inaugurar la nova sala principal, batejada com a Sala Josep Mir i Puigbert, en un acte que va comptar amb la presència del llavors President del Comitè Olímpic Internacional (CIO), Joan Antoni Samaranch.

Sis anys més tard, el Tennis Museum obre el nou Espai Eduard Flaquer amb la col·lecció privada de trofeus i material gràfic del que fora figura del tennis català i espanyol els anys 20.

Aprofitant la inauguració, el Tennis Museum ha reestructurat i ampliat les seves sales d’exposició, tot consolidant-se com a punt de referència internacional sobre l’estudi i la memòria històrica de l’evolució de l’esport del tennis.

tennis-museum1

La Federació Catalana de Tennis, està constituïda per clubs, associacions i agrupacions esportives sense finalitat lucrativa

Tennis Museum

Les col•leccions del Museu

L'aportació dels clubs

Un passeig pel Tennis Museum