KIKE SISCAR REVALIDA TÍTOLAL MEMORIAL SANTI SILVAS

Les instal·lacions del CN Olot van acollir ahir la gran final del 9è Memorial Open Santi Silvas, de tennis en cadira de rodes, organitzada per la Fundació Tommy Robredo. En la final el màxim favorit al títol es va desfer de Juan José Rodriguez per un clar 6-2, 6-1.

En aquesta edició el torneig va incloure un campionat Sub-14 amb les millors raquetes estatals. En categoria masculina la victòria va ser per Alejandro Verdasco (de la Federació de Madrid), i en femenina la campiona va ser Lidon Amurrio (de la Federació valenciana). El tennis gironí hi va ser present amb la participació d’en Noah Regàs (CT Girona), i la Maria Wang Martinez (CT Salt), que van assolir una victòria en la round robin.

El torneig va acabar amb la tradicional foto de família i el repartiment de trofeus que va comptar amb l’assistència de diferents autoritats esportives i polítiques. Trobareu tots els quadres en els següents enllaços.