GRAN CAP DE SETMANA PER AL TENNIS CATALÀ AL CAMPIONAT D’ESPANYA ALEVÍ

El passat cap de setmana, es van disputar les finals del Campionat d’Espanya Aleví, on el tennis català va jugar-hi paper protagonista.

CAMPIONAT ESPANYA ALEVÍ

Dilluns 26 de juny, donava inici el Campionat d’Espanya Aleví al CT Pamplona, amb 19 jugadors representants del tennis català. Sens dubte, la representació més important de tot el torneig, que va començar amb força. Així, els 19 jugadors varen estar en joc fins a la tercera jornada del Torneig, be en el quadre individual, o en el de dobles.

Fins a 10 jugadors del tennis català varen participar en el quadre masculí. Els jugadors amb llicència del RCTB1899 Roger Pascual  i Luis Garcia varen arribar fins a la ronda de quarts de finals. El campió va ser el tennista andalús Pepe Leon.

Masculí Individual

En el quadre femení, varen prendre part 9 jugadores del tennis català, classificant-se per la ronda de quarts de finals, fins a 3 jugadores: Vicky Jiménez ( CT Barcino ), Naroa Aranzabal ( RCTB1899 ) i Anna Ortiz ( CT Tarragona ). Aquestes dos darreres jugadores, es van enfrontar en la ronda de quarts amb victòria per la jugadora del CT Barcino per 64 62. Jiménez, cap de sèrie número 2 de torneig, es plantava d’aquesta manera a semifinals, que va disputar contra la cap de sèrie 9 Sara Dols, a qui va derrotar per 75 62.

D’aquesta manera, l’actual Campiona de Catalunya Aleví i Infantil, es classificava per  a la final del Campionat d’Espanya. A la final, es trobava amb l’andalusa Ariana Geerlins, que no va se rival per la Vicky i la superava per un clar 60 62.

Femení Individual

En dobles, gran campionat també per als jugadors del tennis català. La final masculina, va se 100% catalana, i va enfrontar als tennistes del RCTB1899 Roger Pascual i Nico Rating amb Carlos Giraldi del CT Badalona i Aleix Pozo del CT Tarragona. El partit es va decidir al super tie break per a la parella Giraldi / Pozo, després d’un disputat partit que va acabar amb 62 36 (10/4).

En el quadre femení del torneig de dobles, nova final per la Vicky Jimenez, fent parella amb Naroa Aranzabal. En aquest cas, després d’un partit molt disputat que es va decidir també al super tie break , derrota per les jugadores del tennis català enfront Danko/Geerlings per 46 76(4) (10/6).