GRAN CAP DE SETMANA PER AL TENNIS CATALÀ A NIVELL INTERNACIONAL

Gran cap de setmana per  al tennis català en competicions internacionals. Al BBVA Open de València, final gironina entre Paula Badosa (RCTB1899) i Aliona Bolsova (RCTB1899) amb victòria per a Badosa per 61 46 62. Aquest resultat, juntament amb la gran temporada de totes dues jugadores, les situa ben a prop del TOP 150 del rànquing WTA.

A Majadahonda, al Centro Internacional de Tenis, es va celebrar durant la passada setmana, una prova del Circuit ITF Júnior Grau 4, amb gran paper de les tennistes catalanes. Així, les lleidatanes  Ares i Aran Teixidó (CT Lleida)  es van proclamar campiones en el quadre de dobles, mentre que Ares Teixidó repetia títol en el quadre individual, superant en la final a la gironina Cristina Mayorova ( Cercle Sabadellès) per 60 26 64.

A Melilla, final del ITF 15.000$ “Ciudad de Melilla” amb presència de l’olotina Júlia Payola (RCTB1899). En aquest cas, derrota per la catalana per 60 62 davant la romanesa Loredana Rosca.

Per la seva banda, el CT Sabadell organitzava la 26ena edició del “Torneig Ciutat de Sabadell“, trofeu ITF 25.000$.  La victòria fou per al tennista català del CT Barcino Álvaro López, superant a Gonzalo Lama per 76(2) 63.

Al Líban, Jordi Samper (CT Barcino) disputava una nova final ITF 25.000$. El català es va imposar per 63 64 davant Alexandre Muller.

Finalment, el tennista Marcel Granollers (RCTB1899) va ser finalista del ATP Challenger 100.000$ de Tiburon. El català es va veure superat en la final per el jugador local Michael Mmoh per 63 64 després d’haver realitzat un gran torneig.